Ons team 2018-03-20T17:37:55+00:00

Ons team

Er werken bij ons verschillende mensen. Met andere achtergronden, karakters, opleidingen. Daarnaast werken we samen met vaste externe specialisten, die vaak wekelijks bij ons over de vloer komen. Ze hebben allemaal hun eigen vakdiscipline en vullen ons aanbod mooi aan. Er is een ding dat ons bindt, en dat zijn de kinderen. Om samen met hun te werken, geeft ons allemaal ontzettend veel plezier en voldoening. We stellen ons voltallige team met trots aan u voor.

Angela Hoogstrate | logopediste

‘Communiceren is zo verbonden met je eigen zijn, je eigen ik. Je kunt ermee laten zien wie je bent, wat je wilt. Door te praten en luisteren begrijpen we elkaar.’

Bij logopedie draait het om het leren communiceren met anderen. Ik help kinderen om op wat voor manier dan ook zo duidelijk te zijn, dat anderen hen kunnen begrijpen. Dat is waar het om draait.

Verder lezen
anita huls brumbrum

Anita Huls | invalkracht

Het gewone en gemoedelijke: dat spreekt mij aan.’

We hebben een leuk team, iedereen is oprecht in elkaar geïnteresseerd en we overleggen veel. Hier zijn geen eilandjes, we doen het met elkaar.

Verder lezen

Ati Meier | persoonlijk begeleidster

Om kinderen te bereiken, moet je jezelf laten zien.’

Ati werkte in het verleden met verstandelijk gehandicapte volwassenen en stapte daarna over naar de kinderopvang. Ze werkte voor verschillende organisaties, als vaste medewerker en als invalskracht.

Verder lezen
Bob Brummelhuis

Bob Brummelhuis | eigenaar

De kinderen maken BrumBrum, zij bepalen waar we naartoe gaan. We blijven klein, dat is het enige wat zeker is, want ik wil elk kind persoonlijk kennen.’

BrumBrum is opgebouwd vanuit het hart. Lian denkt niet als een ondernemer als het gaat om cijfers. Ze kijkt vooral naar wat goed is voor de kinderen in haar groep. Ik zorg voor het evenwicht en dat is volgens mij een ijzersterke combi.

Verder lezen

Claudia Ribberink | persoonlijk begeleidster

‘Kinderen mogen vooral ook “gewoon” kind zijn bij BrumBrum.’

Het mooie van een kleine organisatie is dat je snel kunt handelen. Een goed idee voeren we bij wijze van spreke nog dezelfde dag uit. Dat kan gaan om kleine dingen in onze werkwijze, maar het kan ook gaan om nieuwe methodes en cursussen.

Verder lezen
claudia ribberink
Dorien Geraerdts

Dorien Geraedts | orthopedagoog, psycholoog

‘Ouders kennen hun kind altijd het beste. Het is uitdagend om samen te kijken hoe je hun kind kunt stimuleren het beste uit zichzelf te halen.’

Dorien studeerde Speciale Pedagogiek en heeft veel ervaring met kinderen met een verstandelijke beperking.

Verder lezen

Florian Leferink | persoonlijk begeleidster

‘Doordat je de kinderen zo goed kent, zie je ze ook echt.’

Elke dag is anders, we moeten flexibel zijn en inspelen op het moment, heerlijk om die uitdaging aan te gaan. We hebben een vaste structuur op de dag, maar daarbinnen blijft het continue inspelen op wat de kinderen nodig hebben.

Verder lezen
Florian Leferink
Jannemieke van Wolferen

Jannemieke van Wolferen | ergotherapeute

‘De mensen bij BrumBrum hebben inmiddels veel ervaring met kinderen waarbij er om de één of andere reden een kink in de kabel is bij hun visuele ontwikkeling. Daardoor onderkennen ze eerder wat er aan de hand is. Ze zijn goed in het denken in oplossingen.’

Jannemieke van Wolferen werkt bij Bartiméus, een instelling die mensen met een visuele beperking helpt. Ze begeleidt van daaruit een aantal kinderen bij BrumBrum.

Verder lezen

Joyce Grapendaal | allrounder

‘Wat ik de kinderen graag wil meegeven, is dat ze allemaal op hun eigen manier bijzonder en uniek zijn. ’

Het belangrijkste vind ik dat kinderen zich veilig en vertrouwd bij mij voelen en met plezier bij BrumBrum komen. Het werkt echt zo: pas wanneer ze zich op hun gemak voelen komt er ruimte om te leren en te ontwikkelen.

Verder lezen
joyce grapendaal brum brum
lian baumeister

Lian Baumeister | persoonlijk begeleidster

‘Het is mooi om te zien hoe goed er gekeken wordt naar elk kind individueel.’

Lian Baumeister deed sph aan de HAN in Nijmegen en direct nadat ze afstudeerde kon ze aan de slag. Vijf jaar lang begeleidde ze volwassenen met een beperking bij een grote instelling. Toen er bij BrumBrum een vacature vrij kwam als persoonlijk begeleidster voor kinderen kon ze die kans niet laten liggen.

Lees verder

Lian Brummelhuis | eigenaresse

‘De kinderen maken BrumBrum, zij bepalen waar we naartoe gaan. We blijven klein, dat is het enige wat zeker is, want ik wil elk kind persoonlijk kennen.’

Wij zijn er voor de kinderen en voor hun ouders. Zij kennen hun kind het best, weten hoe je hun kind het best aan kunt pakken, waar het op reageert. We gaan dus heel ver mee in de wensen van ouders, maar het moet wel in de filosofie van BrumBrum passen.

Verder lezen
lian brummelhuis
marika buil

Marika Buil | kinderfysiotherapeute

‘Ik ken weinig plekken waar alles zo goed op elkaar is afgestemd.’

Het lijken soms kleine dingen, maar voor een kind is het zo belangrijk om dezelfde dingen te kunnen als de anderen. Het is een cirkel. Kun je iets, dan krijg je meer zelfvertrouwen, dan durf je mee te doen.

Lees verder

Marion Exterkate | begeleidster

‘Bij BrumBrum zijn de lijnen kort. Dat betekent minder overleg en meer tijd voor de kinderen.’

Een kind kan bij Brum zijn wie het is, het krijgt de dingen die het nodig heeft. Soms is dat het ontwikkelen van vaardigheden, een andere keer het ontdekken hoe de wereld in elkaar zit. Alles kan, alles is goed.

Lees verder
marion exterkate
Marita Nijhuis

Marita Nijhuis | spelbegeleidster

‘Werken met kinderen zit in me, ik krijg er energie van.’

Eigenlijk is spel de taal van een kind. Vertellen wat ze dwars zit, vinden ze vaak moeilijk. Door middel van spel laten ze meer zien.

Lees verder

Monique Engels | muziektherapeute

‘Met muziek kun je jezelf laten zien, jezelf letterlijk laten horen, ongeacht de beperking die je hebt.’

Het belangrijkst bij alles wat ik doe is het vinden van een ingang om toch weer tot interactie of communicatie te komen. Ik zie kinderen ontspannen. Daardoor kunnen ze zich beter openstellen voor wat ze daarna gaan doen.

Lees verder
Monique Engels
nanne droste

Nanne Droste | persoonlijk begeleidster

‘Ik wil kinderen prikkelen en ze tegelijkertijd niet overvragen.’

We werken met concrete doelen, omschrijven heel duidelijk waar me met een kind aan werken. Op die manier kun je veel bereiken.

Lees verder

Norma Keizer | invalkracht

‘Als ervaringsdeskundige herken ik de zorg thuis, en de emoties die daarbij horen.’

Het is belangrijk begrip en geduld te geven als het even niet zo lekker gaat, en het kind zoekende is in zijn eigen ontwikkeling.

Lees verder
norma keizer

Rianne Droste | begeleidster

‘Ieder kind is bijzonder op zijn eigen wijze.’

Ik vind het inspirerend om onze kinderen te observeren, ik hou van de uitdaging ze te ondersteunen bij het groeien. ‘Wat wil je, wat kun je aan, hoe kan ik je prikkelen zonder dat je je vertrouwen en gevoel van veiligheid verliest.’

Lees verder
“Ze gaan voor de kinderen door het vuur. Hoewel de medewerksters analytisch te werk gaan, is het zeker geen kille bedoening. De sfeer is vrolijk en warm.”

Myrthe, oud-medewerkster BrumBrum

Bekijk het hele verhaal