Anita Huls 2018-02-02T09:43:00+00:00

Anita Huls

 

Als allrounder heb ik behoorlijk afwisselend werk. Ik help op de verschillende groepen, zorg voor koffie en thee voor de ochtendbespreking, doe de was en zet bijvoorbeeld de spullen klaar voor een vergadering. Ik vind het heerlijk om te doen.

Als senior van het team voel ik me goed thuis. Wat ik kenmerkend vind aan Brum is de laagdrempeligheid en het gemoedelijke. We hebben een leuk team, iedereen is oprecht in elkaar geïnteresseerd en we overleggen veel. Hier zijn geen eilandjes, we doen het met elkaar.

Anita Huls

 

anita huls brumbrum

Voorheen werkte ik bij de GGZ: ik begeleidde cliënten op het gebied van persoonlijke verzorging en structuur. Dat deed ik ook bij gezinnen met kleine kinderen. Wat me opviel toen ik voor het eerst binnenkwam bij Brum, was de rust. Iedereen is relaxt. Er wordt niet zo veel druk opgelegd, alles staat in het teken van de kinderen en wat goed is voor hen. De groepen zijn klein en er is tijd en ruimte. Dat is belangrijk voor ouders: ze kunnen gemakkelijk binnenstappen met hun vragen.

Heel fijn is het, dat we het ritme van de kinderen kunnen volgen. Er is een mooie afwisseling tussen individuele aandacht en dingen samen doen en tussen rust en actie. De begeleidsters kijken goed of het niet te veel is, niet te vol, ze hebben veel aandacht voor elk kind.