Demi Siemerink

 

 “Waar ik heel erg van kan genieten zijn de vrolijke momenten met de kinderen. Hun blijdschap.”

In 2016 kwam ze binnen als stagiaire, en na haar studie pedagogiek gaat Demi nog even verder, om zich ook te bekwamen in de orthopedagogiek.

“Wat ik bij Brum leer is echt te kijken naar de kinderen en mijn manier van begeleiden daarop aan te passen. Niet: wat wil ik vandaag, maar: wat is er nodig. Ik ben er als invaller natuurlijk niet elke week, maar daardoor kan ik zo goed zien hoe de kinderen veranderen.

Demi Siemerink

 

demi siemerink brumbrum

Ik geniet van de kleine contactmomenten. Ik zat net nog met één van de meisjes in de schommel en ze had zoveel plezier toen ik haar duwde en kietelde. Dan maakt ze mooi oogcontact, begint ze te lachen… dat is waar het om draait. Daar word ik blij van.

Ik ben van nature rustig en zo benader ik de kinderen ook. Niet te aanwezig, ik laat de kinderen komen. Dat helpt me in mijn werk als invaller, want op die manier bied ik veiligheid en durven ze me steeds meer te vertrouwen. Door goed te kijken naar mijn collega’s, op mijn gevoel af te gaan, kom ik een heel eind. Bij Brum is het niet erg om eens iets niet te weten, omdat vragen stellen altijd kan. Voor mij werkt dat heel goed. We hebben een fijn team en dat maakt het werken bij Brum ook zo leuk.”