Over Brum Brum 2021-06-04T08:55:21+00:00

Over Brum Brum

BrumBrum biedt dagbehandeling aan kinderen met een ontwikkelingsachterstand, vanuit het Brum-huis in het mooie centrum van Delden.

De basis van onze werkwijze is veiligheid en vertrouwen. Want alleen dan kan een kind ontwikkelen op de manier die bij hem of haar past. Welzijn staat voor ons op nummer 1. Kinderen voelen zich goed bij ons en dat bereiken we met individuele aandacht, professionaliteit, betrokkenheid en enthousiasme.

Kwaliteit

Wij zijn er voor de kinderen en dat ouders dat zien, blijkt wel uit het klanttevredenheidsonderzoek. Ze geven ons gemiddeld een 8,9 (mei 2019). Dat stemt ons trots en blij! Wilt u het complete onderzoek ontvangen? Laat het ons weten, we mailen het u met alle plezier.

Daarnaast hebben we een kwaliteitsrapport, waarin staat omschreven hoe we de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen.
>> PDF kwaliteitsrapport

De Brum-filosofie

Veiligheid en vertrouwen
Om te kunnen groeien, hebben kinderen veiligheid en vertrouwen nodig. Daar zorgen we voor door zoveel mogelijk te werken met vaste begeleidsters en een vast dagschema. We willen elk kind meegeven dat het goed is zoals het is. Van daaruit kan het groeien op de manier die bij hem of haar past. Vanuit het plezier van het bekende kan een kind experimenteren met het minder bekende en ook hier plezier in krijgen.

Elk kind is uniek
Volgens de Brum-filosofie is elk kind uniek en heeft elk kind dan ook andere behoeftes. Wij kijken de kinderen die bij ons komen ‘in de ogen’. Wat heeft het nodig om zich goed te voelen? Op wat voor manier kunnen we het zo optimaal mogelijk stimuleren? Op basis daarvan stellen we – nadrukkelijk in samenwerking met de ouders – een persoonlijk programma op.

Spelen is leren
Om te kunnen leren is het kunnen spelen een belangrijke voorwaarde. Voor sommige kinderen is spelen echter niet vanzelfsprekend. Wij werken in kleine groepen met veel begeleiding zodat we elk kind de aandacht kunnen geven die het nodig heeft. Op die manier kunnen we spel oefenen, uitdagen om steeds een stapje verder te gaan en inspringen op initiatieven van de kinderen. In én om het Brum-huis hebben we heel veel verschillende speelmogelijkheden.

Kijk naar mogelijkheden
Bij BrumBrum kijken we naar de mogelijkheden van het kind, in plaats van naar de onmogelijkheden. Op basis daarvan bieden we handvatten voor een optimale ontwikkeling. In onze begeleiding zijn we dan ook positief en enthousiast.

Meer weten over ons?
U bent van harte welkom voor een rondleiding bij ons in Delden. Maar mailen of bellen naar 074-700 21 32 kan natuurlijk ook.

Rondleiding

Algemeen

“Ze verdienen zo’n dikke pluim. Ik kan niet vertellen hoe dankbaar ik ben voor alles wat ze voor Simon doen. “

Loes, moeder van Simon

Bekijk het hele verhaal